Wednesday, 14 July 2010

Sayonara Qi ROu sayang




Last video taken... Qi Rou baru lepas operation.. masih sakit tapi nak berjalan sana sini
kalau aku ada, maybe dapat bagi semangat kat Qi Rou untuk terus hidup..
tapi sayang... yang sudah berlalu takkan bisa aku ubah..
dalam kepasraan aku menerima segala ketentuan..



video

Qi Rou sayang.. Ammy akan terus memberi semangat kepada Qi Rei yang sekarang sakit..
tolonglah Qi Rei.. kembali sihat.. supaya Ammy tak sediey lagi.. ada pengubat hati ini..

Qi Rou.. pergilah sayang..
Ammy merelakan.. 

Sayonara Qi Rou

Qi Rou aka Kiru
28 Feb 2010 - 12 Julai 2010
Selamat Bersemadi Sayang...



Hakikat yang perlu aku terima, Qi Rou dah pergi selamanya
Baru saja aku nak bermesra bermain bersama, Qi Rou pergi tinggalkan aku.
Kehadiran Qi Rou mengisi kesunyian dan kesediah hatiku.
Kini aku punya Qi Rei yang patah semangatnya bila Qi Rou pergi..

Tanggal 6 Julai 2010 aku berangkat ke Kuantan bersama Ma & Pa
itulah kali terakhir aku bermain dan kiss Qi Rou
before aku pergi aku tengok ada bengkak di pipi Qi Rou
aku suruh kakak pergi antar ke klinik check apa kebenda nya tu
esoknya kakak pegi klinik, doktor kata ada jangkitan kuman maybe selepas diserang
so Qi ROu menjalani operation.

keesokkan harinya, Qi Rou demam.. tak mau makan..
Qi Rei pun ikut demam. maybe virus telah merebak kat Qi Rei sama..
aku di kejauhan sediey tak terkata..




after struggle few days.. Qi Rou pergi selamanya. 
aku di Kuantan tika itu dah beli tiket malam tu.. 
sepanjang malam dari kuantan ke kulim aku menagis.. menangis & menangis..
sedih terkilan rasa kehilangan
Maafkan Ammy Qi Rou... Ammy sayang Qi Rou
bersemadilah dengan tenang sayang...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...