Thursday, 29 September 2011

Cik Aira LIVE on Hot FM

setelah lama mencoba dan mencoba akhirnya 
kawan-kawan dengar suara aku LIVE on HOT FM
tak caya.. hoho..
PERCAYALAHHHHHHH...
KASIH KU LAMA TERSULAM... 
(nyanyi skit lagu Siti Nurhaliza)
hehe.. bukan la sebagai announcer Hot Fm
al-maklum sajalah dengan
suara yang serak ala berkerak ni
mana sedap nk jadi DJ pon..
actually aku dapat panggilan istimewa dari DJ Hot FM
Kieran, Suraya, Ikhwan

terkejot berok aku dapat call daripada diaorg (berok pon tak terkejut cam tu agaknya)
dengan nervous tak hengat dah nk bg ucapan.
kalottt  jer aku bg ucapan pon.
semua aku buat 5 pilihan lagu
1.Patah Seribu -Shila Amzah
2. Jangan Lupa Namaku - Pompa Bensin
3. Bruno Mars - Today my life begins
4. Forget you - Cee Lo Green
5. U2 - with or without u

Lagu yang play kat Hot FM lagu no 4. Forget u by Cee Lo Green
sebenarnya lagu ni bukan aku nk tujukan utk Ziera partner se'opis dengan aku.
ops lupa nk crita, Ziera dah dapat keja lain. so tinggal la aku sowang2 kerja kat opis tu.
sebab tu la tghari tadi aku wat hot fm pejabat. dapat gak akhirnya.
aku wat ayat gila2 skit kat web hot fm tu..
huhuuuu
mula aku angkat call tu aku tgok la no office mana th
aku cakp la. hello
suara lelaki ni dengan ramah : hello amirah ahmad.
aku; ye saya
suara 3 org: kmi nk beli ikan  ni. ikan apa ada?
pas tu.. diaorg bgtau ni kieran suraya n ikhwan..
dan seterusnya..
aku dengan nervous sambil riang ria teruja..
aku sempat rakam skit jer..

video
sorry video can't be play.

pa pon. tq HOT FM.. kasi aku HOT.. HOT.. HOT kat opis tadi..

4 comments:

Ekyn said...

wawawa..bestnya suara aira dpt masuk hot fm..weewitt

shida said...

ho3~~~
best plus hepi kan dpt denga sore sndri kt radio..ho3...
tp shida xpenah pown..entah bila lah kan..ahaks~~~

xanders.co said...

hehe, untunglaaaa dia tu.

Cik Aira Amirah said...

hehe.. dalam kesedihan.. aira happy gler la.. kawan2 try la hotfm pejabat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...